NÅ KAN DU BOOKE DIN BOR2014 STAND

Med sin klare fokuserte profil og spesielt målrettete delegatsegment er BOR2014  en svært kostnadseffektiv salg og markedsføring plattform. BOR2014 gir en unik innsikt blant innkjøpstopper fra operatørselskaper, hovedleverandører og underleverandører. Konferansen gir også forståelse om markeder og forretningsmuligheter for det kommende årene. Gjennom møter mellom kjøpere og leverandører genererer BOR2014 forretningsmuligheter og unike muligheter for nettverksbygging. Ved å kombinere presentasjon, branding/ markedsføring og nettverksbygging gir en stand den beste måten å presentere ditt selskap til nye – og eksisterende nettverk på samme tid.

Tallrike eksponering muligheter
BOR2014 tilbyr et svært fleksibelt utvalg av profileringsmuligheter. Ved å benytte disse vil man på en effektiv måte generere salgsmuligheter, bygge merkevaren og vedlikeholde kunderelasjoner. Eksponeringsmulighetene er varierte, fra stand,  tilstedeværelse og sponsing. BOR2014 er et utmerket miljø for salg og markedsføring av dine produkter og tjenester.

Møt kundene ansikt til ansikt
Det å kunne presentere dine produkter og tjenester direkte til en kunde er unikt. Her har man med seg vareprøver, presentasjoner og kan innlede til en toveis kommunikasjon med kunden. På denne måten vil man avdekke behov og målrette presentasjonen direkte mot kunde.

Les mer!